Vodafone România a lansat propria platformă cu conținut despre cele mai recente tendințe și lansări din domeniul tehnologiei. Începând cu luna august, Zoom powered by Vodafone prezintă recenzii ale unor smartphone-uri nou lansate disponibile în portofoliul Vodafone, cele mai noi știri legate de tehnologie și tips & tricks despre cum pot utiliza tehnologia la potențialul său maxim.

Platforma este structurată în trei categorii principale: Devices, Video și Zoom In. Aceste categorii includ articole și videoclipuri despre dispozitive și despre cele mai noi inovații de pe piață, recenzii ale smartphone-urilor disponibile în portofoliul Vodafone România, tutoriale și quiz-uri.

În cadrul platformei Zoom, cititorii pot găsi sfaturi și trucuri utile de la Ovidiu Pătrașcu (aka Ovvy), actualul campion mondial la FIFA, dar și articole scrise de Vlad Petreanu, jurnalist cu o experiență de 30 de ani, și de Otravă, un creator de conținut român. Costin Giurgea este cel care va face recenziile pentru cele mai noi și interesante smartphone-uri.

 

Materialul integral pe: Revistabiz.ro