Premiile OSPA răsplatesc performanțe deosebite pentru companii și persoane din sectorul de securitate.

Metrici este astfel confirmată ca fiind cea mai bună companie românească de analiză video, iar oferta sa software este în continuă dezvoltare.

Juriul a apreciat că integrarea tuturor produselor sale software și hardware rezultă într-un sistem de management și de securitate mai bun pentru companii, integratori sau municipalități care aspiră spre statutul de smart city.

Interconectivitatea și integrarea Metrici oferă flexibilitate, iar juriul a apreciat și aceste calități.

Vlad Georgescu, Metrici Managing Partner, a mulțumit pentru premiu: „Îi felicit pe finaliști, precum și pe concurenții noștri de la OSPA pentru proiectele lor, dar și pe organizatori pentru evenimentul de gală. Știu că fiecare este mândru de munca lui și așa este și normal. În ce ne privește chiar dacă știam că avem un software performant, este plăcut să auzi lucruri bune și aprecieri și din partea altora. Premiul vine după ani de dezvoltare și muncă, cu îmbunatățiri constante, iar echipa Metrici mulțumește tuturor celor implicați. În special tuturor companiilor care au testat, evaluat si folosit softwareul nostru și l-au plasat pe prima poziție în preferințe. Aceasta ne motivează să evoluăm și mai mult pentru a demonstra că Metrici o merită”.

Cititi articolul integral pe https://www.softlead.ro/