Învățarea online este prezentă de mulți ani în mediile academice, însă schimbările din ultima perioadă au adus-o în prim plan, subliniind necesitatea adaptării la o cultură a educației exclusiv digitale sau hibride. Măsura în care poate fi implementat acest tip de educație depinde foarte mult de capacitatea educatorilor și a managerilor din învățământ de a se adapta noilor tendințe și de a asigura elevilor și studenților, dar și profesorilor, infrastructura necesară și acces la soluții adaptate noii realități.

Despre cum pot fi dezvoltate aceste competențe, dar și ce soluții au identificat și implementat instituții de învățământ universitar și pre-universitar din România, aflați în cadrul conferinței Inovație în educație: Învățământul în era digitală, ce va avea loc joi, 16 septembrie, începând cu ora 10.00. Evenimentul va avea loc pe platforma Microsoft Teams și se va desfășura în limba română.

Întâlnirea se adresează conducerii și specialiștilor IT din universitățile din România, precum și managementului și  profesorilor din învățământul preuniversitar. Participarea este gratuită, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Informații suplimentare despre agenda întâlnirii și formularul de înscriere sunt disponibile aici