Marți, 8 iunie, începând cu ora 16.00, are loc o nouă întâlnire dedicată comunității OSC – Global IT Manager, în care vom discuta despre cum facem o evaluare corectă a infrastructurii companiei, în vederea estimării costurilor de migrare, dar și cum planificarea migrării ne simplifică transferul către Cloud. Evenimentul este organizat cu susținerea Crayon România.

Evenimentul va fi moderat de Tudor Galos, Business and Privacy Consultant – Tudor Galos Consulting.

Printre invitați se află Alexandru Cociu, Cloud Architect – Crayon Romania, profesionist în domeniul IT și al securității, cu peste 15 ani de experiență dovedită în consultanță pentru proiectarea și furnizarea de soluții de rețea și securitate. Alături de el îl vom avea și pe Serghei Toncu, Solution Assessment Manager –  Microsoft Romania. Serghei conduce de cinci ani departamentul de Solution Assessments din cadrul Microsoft România și în cadrul întâlnirii ne va vorbi mai multe despre cum ajută clienții să beneficieze de soluțiile Microsoft potrivite pentru nevoile lor de business (de exemplu, Microsoft 365, Azure).

Vă așteptăm altături de noi să luați parte la discuții despre soluțiile Cloud și cum avantajează acestea viitorul afacerilor. Pentru a participa, completați formularul de înregistrare din invitație: https://www.globalmanager.ro/globalitmanager-migrarea-in-cloud-cum-evaluezi-eficient-infrastructura-companiei-tale-8-iunie-ora-16-00/

Comunitatea OSC – Global IT Manager este dedicată managerilor ITC din companii din toate domeniile de activitate. Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.