Doorie este un concept inițiat în 2016 din dorința de a remodela industria ospitalității prin combinarea celor mai noi tehnologii cu procese de management eficiente și o experiență unică a utilizatorului într-un produs care schimbă perspectiva, atât pentru hoteluri cât și pentru călători.

Anca Goron, CEO doorie, cea care a dezvoltat acest proiect, menționează în interviul acordat platformei Hackathons.ro faptul că ,,totul a pornit de la dorința de a crea un produs care pe lângă un element de inovație să aducă și un aport de utilitate oamenilor.”

Proiectele mari se dezvoltă prin crearea unei soluții potrivite pentru o serie de nevoi resimțite de oameni, adusă în atenție de experiențele repetate ale acestora în situații concrete. Această  premisă este întâlnită și în cazul dezvoltării aplicației doorie, unde, Anca Goron povestește faptul că ideea a plecat de la necesitățile resimțite de ea în decursul călătoriilor.

,,Nu pot să zic că a fost un moment anume când am realizat că este nevoie de o astfel de aplicație, ci mai mult o înșiruire de evenimente. Călătoriile mele și experiențele trăite, finalizarea doctoratului, urmată de încercarea de a crea un startup în domeniul proptech au contribuit la conturarea ideii din spatele aplicației doorie. Am dorit sa creez un asistent pentru persoanele care călătoresc, focusat pe cei care se deplasează în scop de muncă, călători solo, în special femei, pentru care un astfel de asistent le-ar ușura o parte din stresul, frustrările și bătaia de cap în a organiza și plănui fiecare detaliu, si, totodată, care de multe ori poate contribui și la siguranța celor care călătoresc”.

 

Citiți interviul integral pe platforma Comunității de Tehnologie și Inovație