Acasa

educatie

Latest

sanatate

Latest

tehnologie

Latest

Stiri

Trei companii românești incluse în competiția Deloitte 2020 Central Europe Technology Fast 50

DCS Plus, Druid și Tremend sunt companiile românești recunoscute în cadrul programului Deloitte 2020 Central Europe Technology Fast 50 la categoria Impact Star Award, care premiază companii ce reușesc să aibă, prin produsele și serviciile lor patentate, efecte pozitive asupra societății, asupra businessului, precum și în domeniile inovație, mediu și diversitate.

Read More

Iniţiativa Grow Romania with Google își propune dezvoltarea României cu sprijinul tehnologiei

Google anunţă un plan prin care îşi propune să contribuie la redresarea economiei româneşti prin accelerarea transformării digitale. Programul se numeşte “Grow Romania with Google” şi oferă o serie de instrumente, instruire, sfaturi specializate şi colaborări importante cu instituţii publice şi private din ţară pentru a sprijini antreprenorii, angajaţii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, potrivit unui comunicat de presă.

Read More

Conversie Speech-To-Text și Neural Text-To-Speech în limba Română cu ajutorul platformei Microsoft Azure

Am auzit cu toții, deja, de asistenții virtuali care transformă în mod profund interacțiunea cu lumea digitală reprezentată de dispozitive cum sunt telefoanele, televizoarele, boxele inteligente, ceasurile și chiar mașinile proprii. Siri, Alexa, Google sau Cortana reprezintă „vârful” unor cicluri de inovare digitală care au revoluționat aceste interacțiuni. În ciuda caracterului spectaculos, în România aceste noutăți nu au făcut valuri prea mari în trecut, iar asistenții virtuali rămân în mare parte neutilizați – încercați din curiozitate și dezactivați destul de repede.

Read More
Loading

Infografice

Declaratii

Interviuri

Evenimente